Vriendjesdagen

De Vriendjesdagen is een project waarbij jeugdleden een vriendje/vriendinnetje meenemen naar de training. Op deze manier komt de werking van de club positief in de kijker en verlaag je als club de drempel voor nieuwe leden om zich aan te sluiten bij een volleybalclub.

NIEUW! Vriendjesdagen periode 3: Outdoor edition!

(Beach-) volleybalvriendjes voor het leven!

Na twee succesvolle zaaledities lanceert Volley Vlaanderen Vriendjesdagen OUTDOOR EDITION.

Schrijf je in voor de nieuwe periode van de Vriendjesdagen! Deze periode loopt van 15/5 tot 15/6. Het doel van de Vriendjesdagen is om nieuwe leden te laten aansluiten en je clubwerking in de kijker te zetten. 


Je ontvangt voor deelname aan de Vriendjesdagen 50 punten in het Jeugdsportfonds 2023.

Schrijf je nu in!
De ondersteuning

Elke club die inschrijft voor dit project ontvangt van ons een kant en klaar promo-pakket (flyers & banners in verschillende formaten). Per formaat heb je keuze tussen jongens, meisjes en beide. Zo kan je je als club focussen op de vooropgestelde doelgroep. Daarnaast kan je gebruik maken van de oefenstof van Start2Beach om de open training vorm te geven.

Ontdek de templates
WIN WIN WIN

Neem deel aan de winactie!

Vijf clubs maken kans op een beachvolleybal (Mikasa VLS300) en een hexaspeedringset. Hoe? Door leuke filmpje en/of foto's in te sturen. Volley Vlaanderen maakt een selectie van de origineelste inzendingen en deze clubs mogen de prijs in ontvangst nemen!

Vergeet dus zeker niet filmpjes en foto's te verzamelen tijdens de Vriendjesdagen. Een uitnodiging om hieraan deel te nemen wordt nadien apart verstuurd aan elke club die heeft ingeschreven voor de vriendjesdagen. Alle info wordt verstuurd naar het mailadres van de projectverantwoordelijke (op te geven in de Formsite).

Contacteer de Vriendjesdagen-verantwoordelijke!

Manon Gevaert

E-mail: manon.gevaert@volleyvlaanderen.be

Tel: 0473218663

Top