Vriendjesdagen

De Vriendjesdagen is een project waarbij jeugdleden een vriendje/vriendinnetje meenemen naar de training. Op deze manier komt de werking van de club positief in de kijker en verlaag je de drempel voor nieuwe leden om zich aan te sluiten bij een volleybalclub.

Wat zijn vriendjesdagen?

Tijdens de “Vriendjesdagen” nodig je als club nieuwe leden uit om samen met hun vriendje of vriendinnetje te komen volleyballen. Door kinderen samen met hun vrienden te laten proeven van het volleybal is de stap voor de kinderen en hun ouders veel kleiner om zich nadien aan te sluiten bij de club.

Reglement

Alle informatie en praktische afspraken kan je terugvinden in het reglement.


Ontdek het reglement

Ondersteuning

Volley Vlaanderen ondersteunt de deelnemende clubs met promomateriaal, oefenstof en een financiële tegemoetkoming. 

Ontdek onze ondersteuning

Periodes en deadlines

Er zijn elk volleybalseizoen drie periodes waaraan je kan deelnemen.

Ontdek de periodes

September = maand van de sportclub!

Van 1 tot 30 september organiseert Sport Vlaanderen in samenwerking met de sportdiensten de Maand van de Sportclub. Met deze actie wil Sport Vlaanderen de clubs in de kijker zetten en promoten bij de lokale bevolking.

Zet de deuren van je club open!

September is maand van de sportclub. De ideale manier om de deuren van je club open te zetten. Dit betekent dat je als club in september de normale clubtrainingen openstelt voor mensen die een proefles willen volgen.

Dit project van Sport Vlaanderen gaat dus hand in hand samen met onze Vriendjesdagen. Kortom, waar wacht je op? Registreer je snel en wordt deelnemer of zelfs ambassadeur. 

Na registratie wordt jullie aanbod ook gedeeld op de website van Sport Vlaanderen en geniet je nog tal van andere promotionele ondersteuning. 


Registreer nu

Veelgestelde vragen

Tijdens de vriendjesdagen zet je als club in op het bekomen van meer leden en heb je de kans om je werking in de kijker te zetten. De kinderen kunnen op een laagdrempelige manier komen proeven van volleybal en Volley Vlaanderen ondersteunt de deelnemende clubs met promomateriaal, oefenstof en subsidies per nieuw aangesloten lid bekomen door de Vriendjesdagen.

Elke club heeft de vrije keuze om deel te nemen al dan niet, dit aan 1 of beide projecten.

Voor elk nieuw aangesloten lid (tussen 15/01 en 15/03) bekomen door de vriendjesdagen ontvangt de club €20 subsidie.

Je ontvangt voor deelname aan de Vriendjesdagen 50 punten in het Jeugdsportfonds 2022. Deelnemen aan één periode volstaat om de punten te krijgen.

Contacteer ons!

Verantwoordelijke clubcoach: Mario Trochs 

E-mail: mario.trochs@volleyvlaanderen.be

Tel: 0478/36 81 81

Top