Jeugdsportfonds 2024

Het Jeugdsportfonds is weer klaar voor een nieuwe editie! Net als vorige editie werken we deze editie met kwaliteitslabels. Ontdek op deze pagina het volledige reglement en de begeleidende documenten.

Doelstelling project

De doelstelling van het jeugdsportfonds is de kwaliteit van de jeugdwerking in de volleybalclubs te verhogen en dat bijgevolg meer jeugd zich aansluit bij uw volleybalclub. Via een puntensysteem worden de inhoudelijke criteria rechtstreeks gekoppeld aan de subsidies die de clubs kunnen verdienen. Het project wordt gesteund door Sport Vlaanderen.

Reglement Jeugdsportfonds 2024

De labels

Alle criteria wordt geclusterd in een basislabel ‘Jeugdvriendelijke volleybalclub’ en 4 ‘extra’ te behalen labels. De andere labels zijn het Talentenlabel, Volley4All-label, Beachlabel en G-label.

Ontdek de labels

Overzicht deadlines en criteria

We hebben getracht de criteria nog beter te verdelen over de deadlines, om de belasting nog beter te verspreiden. Ontdek het nieuwe overzicht!

Ontdek de deadlines en de bijhorende criteria

Ingeven trainers VolleyAdmin2

Alle bevestigingen van vorig seizoen wat betreft de trainers, hun taken en toegewezen ploegen zijn verwijderd. Vanaf nu tot en met ten laatste 1/02/2024 kunnen jullie de huidige situatie aangeven via VolleyAdmin2. De trainers die dan ingegeven én bevestigd zijn in het systeem zullen meetellen in het dossier.

Ontdek het stappenplan

Opstart/evaluatie Jeugdsportfonds

Via het clubbezoek ‘Opstart JSF’ en 'Evaluatie JSF' helpen we clubs met het invullen en verbeteren van het Jeugdsportfondsdossier. Tijdens een clubbezoek wordt het hele dossier van A tot Z toegelicht .

Clubbezoek inplannen

Templates en good practices

Deze templates kunnen gebruikt worden om het beleid van de club te ondersteunen. Deze ingevulde documenten kunnen ingediend worden voor het Jeugdsportfonds.

Ontdek de templates

Meer uitleg?

Bekijk het filmpje van onze oud-clubcoach Roel Janssen met een uitgebreide uitleg van het reglement.

Webinar Jeugdsportfonds 10 januari 2023

Clubcoaches Manon en Stijn geven meer inkijk over het Jeugdsportfonds en hoe je met dat dossier aan de slag kan gaan.

Herbekijk hier de volledige webinar, boordevol met tips en tricks.

Contacteer de Jeugdsportfonds-verantwoordelijke!

Manon Gevaert

E-mail: manon.gevaert@volleyvlaanderen.be

Tel: 0473218663

Top