VolleySpike

Op deze pagina vind je alle info met betrekking tot VolleySpike, het digitale wedstrijdblad.

Wat is VolleySpike?

VolleySpike vervangt het voormalige papieren wedstrijdblad op alle niveaus. Speciaal voor jeugdwedstrijden en de recreatieve competities werd er een speciale versie ontwikkeld. Daarnaast kan de club haar spelerslijsten op voorhand klaarzetten waardoor er net voor de wedstrijd minder administratieve lasten zijn.

VolleySpike adviseert een Android tablet te gebruiken met bij voorkeur:
- scherm van minstens 10 inch
- recente versie van Android, liefst Android 13.
- Intern werkgeheugen (RAM) 4 GB
- opslag capaciteit van 32GB of hoger

Een sleeve en screenprotector beschermen tegen ongelukken en kunnen de levensduur van het toestel verlengen.

Blijf up to date!

Zorg ervoor dat je steeds de laatste versie bij de hand hebt! Via onderstaande knop kan je via de website van VolleySpike steeds raadplegen of je de laatste versie geïnstalleerd hebt.

Download de laatste versie

De verschillende handleidingenVolleySpike: Installeren en updaten

Download

VolleySpike: handleiding full versie

Download

VolleySpike: handleiding lite versie

Download

VolleySpike: handleiding Youth versie

Download

FAQ over VolleySpike

Hoeveel VolleySpike apps zijn er?

VolleySpike is één app en afhankelijk van welk soort wedstrijd wordt ingeladen (seniorenwedstrijd, jeugdwedstrijd, recreatiewedstrijd, …) gaat de app automatisch bepaalde parameters wel of niet tonen of zich anders gedragen. We spreken dan van Full version, Lite version en Youth version.

Waar vind ik mijn login gegevens?

Als clubvoorzitter of -secretaris vind je de inloggegevens in VolleyAdmin2. Die staan onder tabblad clubinfo en daar vind je een pagina VolleySpike.

Problemen met deelnemerslijst en wedstrijden.

Het is belangrijk om eerst in VolleyAdmin2 je deelnemerslijst klaar te maken alvorens de wedstrijd in te laden in VolleySpike. Als je eerst de wedstrijd inlaadt en vervolgens pas de deelnemerslijst aanmaakt of klaarzet, verschijnt die niet in VolleySpike. Je kan dit oplossen door de wedstrijd in VolleySpike te verwijderen en opnieuw in te laden.

Heb ik internet nodig om de wedstrijd te markeren?

Nee, je hebt enkel een internetverbinding nodig om de wedstrijd in te laden. Vervolgens kan je markeren zonder verbinding. Om de wedstrijd up te laden heb je wederom een internetverbinding nodig.

Webinar VolleySpike

In december 2020 werd er een webinar gegeven over het algemeen gebruik van de App Volleyspike. In combinatie met bovenstaande handleidingen kan u hier vlekkeloos mee aan de slag.

Top