EuroVolleyCenter

EuroVolleyCenter

Het Eurovolleycenter is het geheel van accommodaties van Volley Vlaanderen, gelegen op 500 meter van de Brusselse ring (afrit 6) vlak naast de burelen en televisiestudio’s van VTM, vlak naast het bedrijvenpark aan de Medialaan in Vilvoorde en vlak naast één der meest attractieve groene zones uit de Brusselse rand. Het Eurovolleycenter werd voor het eerst in gebruik genomen in 1987. Sindsdien groeide deze bakermat van het volleybal in Vlaanderen tot een grote bekende in Vilvoorde, Vlaanderen, Belgie en zelfs buiten onze landsgrenzen.

Hoe ons bereiken?

BENELUXLAAN 22
1800 VILVOORDE
Tel. 0032 (0)2 257 16 16
E-mail: info@eurovolleycenter.be

Met de wagen :

Grote ring rond Brussel uitrit 6: kanaalzone - Militair Hospitaal, richting Vilvoorde, wegwijzers Eurovolleycenter volgen.

Er is een parking voorbehouden aan gasten.

Met openbaar vervoer :

 • vanuit Noordstation Brussel: autobus n° 47 aan het World Trade Center, Halte VTM.
 • vanuit station Vilvoorde: autobus n° 820, Halte VTM
 • vanuit de luchthaven : via de Grote Ring O rond Brussel op 5 minuten van de internationale luchthaven van Zaventem


Komt u liever langs voor een hapje en een drankje? Dan kan u contact opnemen met Bar Partout via onderstaande gegevens:
Vincent Janssens
0472 82 12 24
vincent@barpartout-eurovolleycenter.be


Hoe reserveren?

Om een goede organisatie van uw reservatie te kunnen garanderen, vragen we u ten laatste een week voor de gewenste datum te reserveren via info@eurovolleycenter.be

Het Eurovolleycenter bevat...

 • Gratis ruime afzonderlijke parking voor alle bezoekers.
 • Een bar: de ruime en gezellig ingerichte bar biedt plaats aan zowat 200 personen. In aparte hoekjes kan men rustig praten. Een uniek zicht op de sporthal laat U toe trainingen en wedstrijden te volgen. Op de kaart vindt men een zeer uitgebreid aanbod aan lichtere maaltijden.
 • Een restaurant: Het centrum kan in haar restaurant zowel individuelen als groepen een lekkere maaltijd aanbieden. Dat kan vlug, dat kan eenvoudig, dat kan uitgebreid. Alle maaltijdformules zijn mogelijk. Voor sportlui is aangepaste voeding voorzien.

Vergaderzalen, een unieke sporthal en een heus fitnesscentrum!

 • Vergaderzalen en seminarieruimtes: Het complex heeft meerdere vergaderzalen met een capaciteit van 15 tot 60 personen en met moderne mediamogelijkheden. De vergaderlokalen lenen zich uitstekend voor seminaries - tentoonstellingen - recepties - symposia enz.
 • Een unieke sporthal: Een ruime, hoogwaardige sporthal met internationale faam en met een hoogwaardige sportmedische vloer. Door de optimale uitrusting zijn alle zaalsporten mogelijk. Sporten wordt nog aangenamer met het speciale verluchtings -en verlichtingssysteem (Lichtsterkte tot 1400 Lux).
 • Een fitness-centrum: Op een oppervlakte van 800 m2 vind je de meest moderne fitnessapparatuur die er momenteel op de markt aanwezig is. Een verkwikkende sauna of zonnebank behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Check de tarieven

Accommodatie

 • Buiten-accommodatie: Beachvolleybal. Deze terreinen kunnen steeds gebruikt worden mits reservatie. Ideaal om bedrijfsevents te ondersteunen.
 • De groene omgeving: het domein De Drie Fonteinen is één van de mooiste groene zones aan de Brusselse rand. Vlak voor de deur van het Eurovolleycenter, ideaal om de loop- of wandelschoenen aan te trekken en even uit te blazen.
 • De kantoorruimtes van de Volley Vlaanderen en Topvolley Belgium
 • Het internaat van de Topsportschool Volleybal welke onderdak biedt aan ongeveer 50 topsportstudenten

Top