Projecten

Volley Vlaanderen heeft verschillende projecten om jouw club nog beter te maken. Ontdek ze hieronder!

Aan welk project doe jij mee?

Volley Vlaanderen zet heel hard in op de ondersteuning van haar clubs en wil hen dan ook helpen om zowel op kwalitatief als op kwantitatief vlak te blijven groeien. De federatie voorziet hiervoor handvaten in de vorm van projecten. Clubs kunnen zich voor alle projecten inschrijven naargelang de noden die ze zelf ervaren.

Jeugdsportfonds

Het Jeugdsportfonds is weer klaar voor een nieuwe editie! Net als vorige editie werken we deze editie met kwaliteitslabels. We willen de focus leggen op de inhoud en de acties die jullie als club ondernemen.

Meer weten?

Volley@School

Volley@School loopt vanaf dit seizoen volledig gelijk met het schooljaar. We willen de clubs voldoende tijd en ruimte geven om ook dit seizoen initiaties te geven op scholen en zo nieuwe leden aan te trekken. Daarom zal het project Volley@School doorlopen tot 31 juli 2022. Net als andere jaren proberen clubs 150 leerlingen te bereiken.

Meer weten?

Start2Volley

We begeleiden kinderen en trainers om zich op een leuke manier te blijven ontwikkelen tot volwaardige jeugdspelers.

Meer weten?

Teach2Volley

Teach2Volley is dé nieuwe houvast voor schoolvolleybal. Een lessenpakket met in totaal 45 lessen vol dynamische oefeningen, uitdaging en succesbeleving zullen de LO lessen volleybal nieuw leven inblazen.

Meer weten?

Vriendjesdagen

De Vriendjesdagen is een project waarbij jeugdleden een vriendje/vriendinnetje meenemen naar de training. Op deze manier komt de werking van de club positief in de kijker en verlaag je als club de drempel voor nieuwe leden om zich aan te sluiten bij een volleybalclub.

Meer weten?

Start2Beachvolley

Net zoals in 2021 wordt #S2BV2022 gebaseerd op de vier pijlers: oefenstof, trainersmateriaal, infrastructuur en clubwerking. Momenteel wordt er volop gewerkt aan de concrete invulling van deze vier pijlers. We stellen ze snel aan jullie voor!

Meer weten?

 

SmashtGMee?!

Via dit project kan je de eerste stappen zetten om een G-werking op te starten of gewoon kennismaken met G-sport. Voor bestaande G-werkingen is het mogelijk om extra leden te rekruteren via SmashtGMee?!

Meer weten?
Top