Administratie

Op deze pagina vind je meer info over de administratie tussen club, lid en federatie.

Vind het juiste document!

Om de administratie nog te vereenvoudigen kan je hier alle documenten vinden die belangrijk zijn als clubbestuurder of lid. Onderverdeeld in verschillende categorie├źn kan je zo snel het beoogde document vinden.

Reglementen en statuten

Alle reglementen en statuten van Volley Vlaanderen kan je hier raadplegen.

Reglementen en statuten

Clubadministratie

Alles over clubadministratie voor en door clubbestuurders kan je hier vinden.

Clubadministratie

Ledenadministratie en verzekering

Welke administratie is belangrijk als lid? Waar vind ik alles over de verzekering? Ontdek het hier!

Ledenadministratie
Medische Validatie

Alle informatie over de medische validatie, zowel voor leden als voor clubs, vind je hier! Met een stappenplan en een uitgebreide FAQ willen we een antwoord bieden op al uw vragen.

Medische Validatie
Homologatie

Alle info over de homologatiedocumenten en administratie vind je hier.

Homologatiedocumenten

De belangrijkste deadlines

Vrijheidsaanvraag indoor

Vanaf 1 maart tot en met 15 april kan je jouw vrijheid aanvragen. Ben je voor 10 mei niet aangesloten bij een andere club, dan word je heraangesloten bij de club waar je reeds actief was.

Schrappingsperiode indoor

Er zijn twee schrappingsperiodes voor de indoorcompetitie. De eerste loopt van 16 april tot en met 30 april. De tweede schrappingsperiode loopt van 1 september tot en met 15 september.

Medische validatie

Leden die zich aansluiten na 1 juni 2019 zullen zich medisch moeten laten valideren in het jaar dat ze 14 en 18 worden. De leden zullen hiervoor een mail krijgen met meer info. Ze zullen op controle moeten gaan bij een erkende sportarts waar er onder meer een ECG zal worden genomen.

Naamswijziging club

Wil je graag een nieuwe clubnaam? Dat kan aangevraagd worden tussen 1 en 31 mei. Let wel, als je een indoorcompetitieclub bent, moet de naam van je gemeente in je clubnaam vervat zitten.

Top