Oproep kandidaturen nieuw bestuur & Algemene Vergadering

20/01/2024

Beste voorzitter
Beste secretaris
Beste stakeholder

De laatste maanden gingen bestuur en personeelsleden, van onze federatie, druk aan de slag met de aanbevelingen van auditkantoor Moore en de daaruitvolgende “werven” waarmee we, ondersteund door Sport Vlaanderen, stap voor stap werk maken van een sterk Volley Vlaanderen 2.0.

In een eerste fase werden de statuten van onze vereniging herschreven. Deze nieuwe statuten werden bekrachtigd tijdens de Algemene Vergadering van 24 november 2023. Tevens werden daar de nieuwe competentieprofielen voor bestuurders voorgesteld en goedgekeurd.

De oproepbrief voor de Algemene Vergadering: https://volleyvlaanderen.be/uploads/file-galleries/2024-01-20-10-44-1154331992.pdf

De oproepbrief voor het Bestuursorgaan: https://volleyvlaanderen.be/uploads/file-galleries/2024-01-20-10-43-3258219272.pdf


In een volgende fase maken we nu werk van een nieuwe Algemene Vergadering, met een rechtstreekse vertegenwoordiging van onze clubs en zal ook het Bestuursorgaan opnieuw samengesteld worden. Daarom deze belangrijke oproep.

Op maandag 29 januari 2024 om 19u30 organiseren we een online infomoment waarbij we graag nog even de samenstelling van de nieuwe Algemene Vergadering verduidelijken. Wie hiervoor interesse heeft kan, tot en met zondag 28 januari intekenen via deze link. Op maandag ontvang je dan de link voor de teamsvergadering.

Aarzel niet om deze oproepen te verspreiden onder mogelijk geschikte kandidaten binnen jullie club.

Nadien kan je kandidaturen voor de Algemene Vergadering doorgegeven via dit formulier.

Kandidaten voor het bestuursorgaan sturen hun cv en motivatie naar adviesraad@volleyvlaanderen.be.

Met vriendelijke en sportieve groeten

De directie en het Bestuursorgaan van Volley Vlaanderen

Top