Ondersteuning

Volley Vlaanderen ondersteunt clubs die deelnemen aan Volley@School op verschillende manieren. Je vindt dit overzicht ook terug in het reglement. 

Online projectdossier

Om aan het project deel te nemen dient de club alle informatie over de school en de te geven initiaties in te vullen in het projectdossier via VolleyAdmin2.

Het formulier moet volledig ingevuld worden om het project af te ronden. Sommige items kunnen uiteraard niet ingevuld worden voor dat de initiaties plaatsvinden (bijvoorbeeld: aantal kinderen per initiatie, nieuwe leden,…). Het formulier is dusdanig aangemaakt dat het mogelijk is om toch alle noodzakelijke gegevens tijdig in te geven.

We hebben een stappenplan uitgewerkt om jullie op weg te helpen. 

Stappenplan

Contact- en promotiemateriaal

Volley Vlaanderen stelt voor alle deelnemende clubs kant en klaar contact- en promotiemateriaal ter beschikking. Je kan de materialen gratis downloaden.

Oefenstof Volley@School

De oefenstof is opgedeeld in drie categorieën, op basis van leeftijd. Voor elke leeftijd zijn er twee verschillende lessen voorzien waarmee u in de school aan de slag kan gaan.

1ste graad Lesbundel A

Ontdek

1ste graad Lesbundel B

Ontdek

2de graad Lesbundel A

Ontdek

2de graad Lesbundel B

Ontdek

3de graad Lesbundel A

Ontdek

3de graad Lesbundel B

Ontdek

Nog meer oefenstof

Volley Vlaanderen ontwikkelde reeds heel wat oefenstof voor zijn projecten. 

Oefenbibliotheek

In deze bibliotheek kunnen jullie heel wat kant-en-klare lessen en trainingen vinden.

Naar de oefenbibliotheek

Teach2Volley

Dit pakket bevat een hele reeks uitgewerkte lessen, zowel voor het basisonderwijs als voor het secundair. 

Bekijk het pakket

Financiële ondersteuning

Volley Vlaanderen voorziet een financiële ondersteuning onder de vorm van 3 subsidies. Het online projectdossier via VolleyAdmin2 zal de basis vormen voor het toekennen van deze subsidies. Hieronder geven we een overzicht van de bedragen en voorwaarden. Je vindt deze informatie ook terug in het reglement. 

A-subsidie

Elke deelnemende club die minstens 2 initiaties gaat geven op een event of een instelling wordt beloond met een subsidie van €250 en een voucher ter waarde van €150 voor de aankoop van EK-tickets.

B-subsidie

Per nieuw aangesloten lid, geboren tussen 2012 en 2017, tijdens de projectperiode betaalt Volley Vlaanderen €10 aan de club en dit voor maximaal 20 leden per club.

C-subsidie

Deze subsidie wordt uitgekeerd aan clubs die een eigen Smashvolley-toernooi organiseren of in samenwerking met MOEV en Volley Vlaanderen. De club krijgt €250 ter compensatie voor de organisatie van een toernooi.

Jeugdsportfonds

Voor deelname aan de Volley@School ontvangt de club 65 punten in het Jeugdsportfonds 2023.

Top