Vierde editie Club Sharing Day: We mogen weer!

04/11/2022


Elke volleybalclub kampt met verschillende uitdagingen. Zo is de zoektocht naar vrijwilligers en trainers een veel terugkomend thema. Of misschien zijn jullie op zoek naar meer instroom of een sterker beleid? Je bent in ieder geval niet de enige club met deze uitdagingen. Met de Club Sharing Day wilt Volley Vlaanderen de clubs samenbrengen om deze uitdagingen in kaart te brengen en vooral om samen naar oplossingen te zoeken.


Daarom wordt op 22 mei 2022 de 4de editie van de Club Sharing Day georganiseerd! Dankzij de medewerking van VC Kasterlee kunnen we opnieuw terecht op een unieke locatie. Dit evenement zal doorgaan in het ontmoetingscentrum van Kasterlee.

Waarom de Club Sharing Day? 

Er is enorm veel expertise bij de volleybalclubs. Deze inzichten vragen om gedeeld en ontdekt te worden. Daarom brengen we alle verschillende stakeholders rond de tafel om specifieke thema's, die door jullie gekozen werden, aan te kaarten via rondetafel gesprekken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de rondetafel gesprekken liggen verschillende thema's op tafel waar de clubs een grote uitdaging in zien: "Een efficiënte clubwerking", "Onze club in 2030" en "Volleybal is keiplezant". Er zijn 12 workshops waar telkens gewerkt wordt rond een specifieke uitdaging.


➡️ Ontdek meer informatie en de thema's ⬅️

➡️Of schrijf je meteen in! ⬅️

Top