Sarah Cools en Lisa Van den Vonder winnen in Ieper

13/06/2022

De Geberit Beach Tour te Ieper gaat al jaren hand in hand met zonnig weer en dat was afgelopen weekend niet anders. Op de Grote Markt, aan het In Flanders Fields museum, werden de fans getrakteerd op beachvolley van het hoogste niveau.

In het damestoernooi kregen we wederom een finale tussen Cools - Van den Vonder en Van Geertruyden - Reul. Die laatsten konden de winnaars van Gent nooit echt onder druk zetten waardoor Cools - Van den Vonder opnieuw de trofee in de lucht mochten steken. Komende periode ontdekken Sarah Cools en Lisa Van den Vonder de FIVB Future Tour. Van Geertruyden - Reul bevestigden dat ze in goede vorm verkeren en kijken uit naar de volgende manches om opnieuw een poging naar goud te wagen. De gezamenlijke derde plek ging in Ieper naar Van Grinsven - Vandenabeele en Ruysschaert - Van den Broeck.

Ook bij de heren stonden er bekende gezichten in de finale. Colson - Deroey namen het op tegen de broers Vandecaveye. Een wedstrijd op de scherpst van de snee waarin Martijn Colson en Dennis Deroey pas bij 21-19 in de tie-break de overwinning konden vieren. Brons ging naar De Keyser - De Keyser en Maddens - Vandecaveye. 

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste ontwikkelingen en het laatste nieuws over de volleysport? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief: eepurl.com


Top