Goedgekeurde wedstrijdballen 2022-2025

19/08/2022

Volley Belgium, Volley Vlaanderen en Fédération de Volley-ball Wallonie-Bruxelles keurden op 18 augustus de lijst van gehomologeerde wedstrijdballen finaal goed. Deze wedstrijdballen mogen op het aangeduid niveau gebruikt worden tot en met seizoen 2024-2025.

Traditiegetrouw lanceert onze partner Trainersmateriaal.be hun groepsaankoop voor Mikasa volleyballen. Hierdoor kan je als volleybalclub aan voordelige prijzen de meest kwalitatieve Mikasa volleyballen aankopen. Vooraleer deze groepsaankoop van start kon gaan, moesten eerst de gehomologeerde ballen bepaald worden, deze vindt u onderaan dit bericht. Klik hier om naar de Mikasa groepsaankoop te gaan.

Onlangs sloot de federatie ook met Gala een langdurig partnership. Vanuit Gala wordt er een tijdelijke korting van 30% toegekend bij bestelling via www.gala.be of www.volleyshop.be bij gebruik van de code: GalaBelgie. Deze korting bieden ze aan tot 20 september. Een unieke kans om het nieuwste model, GALA Pro-line 5586S tegen promoprijs aan te schaffen. Klik hier om naar Gala te gaan.

Het lijstje met gehomologeerde ballen werd zelfs uitgebreid. Zo zal er nu ook met de Mikasa V320W en V330W gespeeld mogen worden en zijn de nieuwste Gala modellen toegevoegd.
Een volledig overzicht van de gehomologeerde ballen per niveau:


Top