BigMat nieuwe Partner van de CEV Eurovolley Dames 2023

04/08/2023

BigMat International, Europa's grootste onafhankelijke retailer van materialen en producten voor renovatie en bouw, is Premium Partner geworden van de 2023 Eurovolley Dames.

De CEV Eurovolley Dames 2023 vindt deze zomer plaats van 17 augustus tot en met 3 september in Gent (groepsfase) en Brussel (vanaf de 1/8e finales).

De groep werd in 1981 opgericht in Frankrijk en heeft zich inmiddels uitgebreid naar 6 andere Europese landen (België, Spanje, Italië, Portugal, Tsjechië, Slowakije).
BigMat verenigt 571 onafhankelijke detailhandelaars, met in totaal 997 verkooppunten.

BigMat heeft de structuur van een coöperatieve: de leden zijn zowel klanten als vennoten.
Het delen van ervaringen tussen de leden is een essentiële waarde van het merk.

Big Mat biedt een assortiment hoogwaardige bouwmaterialen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, zowel aan professionals als aan particulieren.

Big Mat International haalt een gecumuleerde omzet van 3,2 miljard euro en telt 571 leden, 997 verkooppunten en meer dan 8.000 medewerkers.

Voor méér informatie kan u terecht bij www.bigmat.be , www.bigmat.fr en/of www.bigmat.com.

Fabrice Maud, voorzitter van BigMat International, is verheugd over de samenwerking met TopVolleyBelgium:

"De geschiedenis van de groep BigMat International is altijd onlosmakelijk verbonden geweest met de sportwereld, vooral omwille van de waarden die zij uitdraagt zoals respect, integriteit, solidariteit en loyaliteit. Deze waarden weerspiegelen perfect onze coöperatieve geest.

In augustus 2023 zijn we de officiële partner geworden van het wereldkampioenschap wielrennen van de UCI 2023 in Glasgow, Schotland.

Bovendien zet BigMat zich meer dan ooit in voor de amateursport en de lokale sportstructuren dankzij het internationale initiatief "Les Bâtisseurs du Sport", waarmee we sinds 2019 elk jaar bijna 500 amateur- en profclubs uit verschillende disciplines hebben uitgerust: voetbal, handbal en basketbal in de 7 landen waar ons merk gevestigd is.

Het is de eerste keer dat BigMat Volleybal ondersteunt.
Volleybal is voor iedereen toegankelijk, een teamsport bij uitstek, die in hoge mate verenigt en gebaseerd is op cohesie. De waarden van Volleybal staan volledig in lijn met de onze.

Het is dan ook niet meer dan normaal dat we deze sport ondersteunen en onze waarden versterken door een voorbeeldig imago van de sport te promoten.

Tot slot is het de moeite waard om te vermelden dat ons engagement niet stopt bij Eurovolley in België, want we zullen ook partner zijn van dit grote evenement in Italië, Bulgarije en Estland.

We kunnen niet wachten tot de competitie begint!”

Geert De Dobbeleer, Managing Director van TopVolleyBelgium, is ook tevreden:


"We zijn trots om te kunnen rekenen op de steun van BigMat, een internationaal merk. Dit partnership zal ons helpen om Volleybal in België en daarbuiten verder te ontwikkelen. We zijn ook blij dat we een Europees platform kunnen aanbieden in het hart van Europa, Brussel.

Top