CEV EuroVolley 2023 Qualifiers

We organiseren dit jaar de thuismatchen van onze Red Dragons voor de EuroVolley 2023 Qualifiers ! Eindelijk mogen we onze mannen terug met volledig gevulde zalen aanmoedigen, dus bestel hier meteen jouw tickets!

👇Bestel snel jouw tickets!👇

We nemen het op tegen de Faeröer eilanden en tegen Estland. Eindelijk mogen we onze mannen terug met volledig gevulde zalen aanmoedigen, dus bestel hier meteen jouw tickets!

00
DAGEN
00
UREN
00
MINUTEN
00
SECONDEN

Breng gratis iemand mee!

Gebruik hieronder de code FRIEND_EQ_VOLLEY en breng gratis een vriend, vriendin of familielid mee!

Onze Red Dragons spelen twee thuismatchen voor de CEV EuroVolley 2023 Qualifiers. Ze starten op zaterdag 3 augustus tegen Faeröer Eilanden om 20u00 in Beveren. De laatste match is op zaterdag 17 augustus om 20u00 in Roeselare met als tegenstander Estland.

Het EK kwalificatietoernooi bestaat uit zeven poules. Daarvan plaatsen de zeven winnaars en vijf beste tweedes zich voor het EuroVolley in 2023. Deze twaalf teams vervoegen de twaalf reeds geplaatste teams om zo aan 24 deelnemers te komen. Vooraf geplaatst zijn de vier organiserende landen, plus acht ploegen van het EK 2021.


Ontdek het volledige programma van de Red Dragons!

Speelsteden

Topsporthal Beveren – Beveren
Klapperstraat 103, 9120 Beveren
Topsporthal Beveren is de thuisbasis van Liga team Asterix Avo Beveren. Deze nieuwe hal is onder meer gebouwd om volleybal van internationaal topniveau te faciliteren.


Tomabelhal - Roeselare
Diksmuidsesteenweg 396, 8800 Roeselare
De Tomabelhal, in de volksmond nog Schiervelde genoemd, is de thuishaven van landskampioen Knack Volley Roeselare. De West-Vlaamse topclub heeft bakken ervaring op internationaal niveau. 


Top