Supercup 2022

Op 30 oktober spelen we de Supercup volleybal! 

Supercup volleybal 2022

Op 8 oktober vindt de Supercup volleybal 2022 bij de mannen plaats. Die wordt gespeeld door Knack Roeselare en Caruur Volley Gent. 
De vrouwen werken na het WK de Supercup af, op 30 oktober. In Beveren spelen VDK Bank Gent Damesvolley en VC Oudegem net zoals in de EuroMillions Cup Finals opnieuw tegen elkaar.

Twee data, twee speelsteden

Omwille van de verschillende startdata in beide Liga reeksen en het WK bij de vrouwen, wordt de Supercup dit jaar in twee luiken afgewerkt. De Supercup bij de mannen wordt een duel tussen kampioen Knack Roeselare en bekerwinnaar Caruur Volley Gent. Zij nemen het op 8 oktober tegen elkaar op in de Tomabelhal in Roeserlare. 

Knack Roeselare won met 3-0 van Caruur Volley Gent en haalde zo de eerste prijs van het seizoen binnen.

Beveren is dan weer de gaststad voor de Supercup bij de dames. Daar kijken we uit naar een heruitgave van de EuroMillions Cup Final tussen kampioen VDK Bank Gent Damesvolley en bekerwinnaar VC Oudegem. 👇Bestel snel jouw tickets!👇

Bestel nu al je tickets voor VDK Bank Gent Damesvolley - VC Oudegem. De wedstrijd start om 16u.

00
DAGEN
00
UREN
00
MINUTEN
00
SECONDEN

Speelsteden

Topsporthal Beveren – Beveren
Klapperstraat 103, 9120 Beveren
Topsporthal Beveren is de thuisbasis van Liga team Asterix Avo Beveren. Deze nieuwe hal is onder meer gebouwd om volleybal van internationaal topniveau te faciliteren.


Tomabelhal - Roeselare
Diksmuidsesteenweg 396, 8800 Roeselare
De Tomabelhal, in de volksmond nog Schiervelde genoemd, is de thuishaven van landskampioen Knack Volley Roeselare. De West-Vlaamse topclub heeft bakken ervaring op internationaal niveau. 


Top