Welkom Stijn Van Kerckhove!

16/06/2022

Op 1 juni startte Stijn Van Kerckhove als nieuwe Coördinator van de Clubcoaches-afdeling. Die rol neemt hij over van Wim Backaert. Graag stelt hij zichzelf voor aan het grote publiek.

"Ik ben Stijn Van Kerckhove, intussen 34 jaar oud en heb een opleiding als bachelor in het secundair onderwijs: fysica en biologie. Na enkele jaren voltijds voor de klas te staan, ben ik op school de uitdaging aangegaan als graadcoördinator van de eerste graad, steeds in combinatie met een halftijdse lesopdracht. Dit zorgde ervoor dat ik vele uren op school doorbracht. En als je me daar niet kon vinden was ik... in de sporthal! Sinds mijn zestiende geef ik training bij JTV DERO Berlare Zele en 5 jaar geleden werd ik ook voorzitter van deze club. Datzelfde jaar werd ik ook jeugdverantwoordelijke van Volley Oost-Vlaanderen."

Binnen Volley Vlaanderen zal Stijn net zoals zijn collega's als clubcoach verantwoordelijk zijn voor clubondersteuning en clubbezoeken. Zijn specifieke focuspunten zullen daarnaast zijn: volleybalsportmodel, professionalisering, jeugdcompetitie en de Club Sharing Day.

Top