Jeugdsportfondsclubs zetten vrijwilligers in de bloemetjes op EMCF!

17/02/2022

Zondag 27 februari gaan de EuroMillions Cup Finals door in het Sportpaleis! De ideale gelegenheid om de vrijwilligers van de Jeugdsportfondsclubs in de spotlights te zetten.

Elke Jeugdsportfondsclub krijgt van Volley Vlaanderen de kans om twee vrijwilligers te belonen met de Jeugdsportfonds-VIP-toegang. Deze waardevolle personen kunnen gratis de bekerwedstrijden bijwonen. Daarnaast wordt er tussen de wedstrijden een hapje en een drankje voorzien, in combinatie met de uitreiking van de IMPACT-labels. 

Maar dat is niet alles! Naast de twee Jeugdsportfonds-VIPS mogen nog 8 personen gratis komen kijken naar de bekerfinales. Wederom is het de bedoeling om deze tickets te bezorgen aan de personen die zich inzetten voor de club.

Wat is het Jeugdsportfonds nu weer? De doelstelling van het Jeugdsportfonds is de kwaliteit van de jeugdwerking in volleybalclubs te verhogen en dat bijgevolg meer jeugd zich zal aansluiten bij een volleybalclub. Via een puntensysteem worden de inhoudelijke criteria rechtstreeks gekoppeld aan de subsidies die de clubs kunnen verdienen. Dit project wordt gesteund door Sport Vlaanderen. De apotheose vindt steeds plaats op de dag van de EuroMillions Cup Finals.

Volley Vlaanderen hoopt jullie een leuke dag te bezorgen!  


Top