Jeugdsportfondsclubs en EuroVolley ambassadeurs in de kijker

31/01/2023

De Lotto Cup Finals zijn traditiegetrouw één van de hoogtepunten tijdens het Belgisch volleybalseizoen. En hét moment om onze clubs en haar vrijwilligers in de kijker te zetten. Deze editie geven we daar extra glans aan.

Elke jeugdsportfondsclub mag vier mensen afvaardigen, twee kids en twee vrijwilligers. De vier finalisten zullen het terrein betreden geflankeerd door een erehaag van kinderen. De twee vrijwilligers worden tussen de wedstrijd uitgenodigd op een receptie in een van de lounges van het Sportpaleis waar ze met enkele echte volleyballegendes op een prachtige dag kunnen klinken.

Het Europees Kampioenschap vrouwenvolleybal komt steeds dichterbij. Samen met onze clubs maken we een groot feest van deze unieke volleybalbelevenis. Elke club kreeg de kans om een EK-ambassadeur in te schrijven, maar liefst 66 clubs deden dat al.

Ook zij worden samen met hun partner uitgenodigd op deze finaledag. We willen hun engagement extra in de bloemetjes zetten en belonen hen alvast met een hapje, een drankje en een geschenkje.

De tweede inschrijfperiode om ambassadeur te worden start na de Lotto Cup Finals. Wil je meer info over hoe jij als ambassadeur jouw club mee EK-proof kan maken? Mail gerust naar clubcoach@volleyvlaanderen.be om verder geholpen te worden.

Tickets voor de Lotto Cup Finals kan je hier bestellen: sportpaleis.be


Top