Geberit en Volley Vlaanderen gaan vol voor duurzaamheid

29/06/2022

De samenwerking tussen Geberit en Volley Vlaanderen staat voor het duidelijk engagement om bij te dragen tot een duurzame wereld. Beide organisaties delen dezelfde waarden: opleiding, hygiëne en duurzaamheid.

Dries Koekelkoren, Beach Volley legende en Beach Volley coördinator van Volley Vlaanderen, is de ambassadeur die het maatschappelijk initiatief vertegenwoordigt. Hij is het gezicht van de nieuwe AquaClean campagne in België.

Beachvolley@School

Met Volley@School bereikten we samen met onze volleybalclubs al heel wat scholen in België. De sanitaire voorzieningen van vele scholen zijn niet meer van deze tijd. Geberit en Volley Vlaanderen willen daar verandering in brengen omdat hygiëne een basisrecht is.

Samen met Dries werd Beachvolley@School opgericht om zowel de weldaden van sport als het belang van hygiëne in de kijker te zetten. Waar Volley Vlaanderen inzet op sportiviteit trekt Geberit voluit de kaart om aandacht voor meer hygiëne en comfort in de sanitaire ruimtes en de bewustmaking van het belang van water voor de persoonlijke hygiëne. Deze wisselwerking is één van de belangrijkste pijlers van het partnership.

Lees hier het volledige interview met Dries

Sociaal Maatschappelijk Ondernemen op lokaal niveau
Op het vlak van duurzaam en ecologisch ondernemen hoort de Geberit groep bij het neusje van de zalm. Van Ecovadis krijgen ze een platinum label, de top 1% wereldwijd.

Daarnaast heeft Geberit België een partnership met GoForest afgesloten. Dat zorgde ervoor dat er maar liefst 4023 bomen in 2021 geplant werden. Geberit en Volley Vlaanderen ambiëren om samen dat aantal te verhogen in 2022

Geberit Beach Tour en Geberit AquaClean
Het AquaClean product gamma is de belichaming van alle bovengenoemde waarden. Duurzaam, aan de spits van de sanitaire technologie en van de hoogste kwaliteit. Zonder dat je enige moeite hoeft te doen tilt een AquaClean douche-wc jouw persoonlijke hygiëne een niveau hoger.

Lees hier alles over de Geberit AquaClean douche-wc.

Top