Geberit Beach Tour

29/03/2022

TopVolleyBelgium en Geberit slaan de handen in elkaar


TopVolleyBelgium, Meise maart 2022
 
TopVolleyBelgium en marktleider in sanitaire voorzieningen Geberit gaan een unieke samenwerking aan. Samen willen ze de bewustwording over hygiëne en waterverbruik vergroten én beachvolleybal in België verder ontwikkelen. Op 7 mei start het nieuwe seizoen en dat krijgt voortaan de naam ‘Geberit Beach Tour’.


Het beachvolleybal seizoen staat weer voor de deur. Op 7 mei vinden de eerste wedstrijden plaats in Haacht. De tour eindigt na tien toernooien in evenveel verschillende steden met een groot finaleweekend op een iconische locatie in hartje Brussel. De finales in Brussel worden live uitgezonden op Eleven Sports. Daarnaast zal er verslag worden uitgebracht op verschillende digitale platformen.


Geert De Dobbeleer, Algemeen Directeur van TopVolleyBelgium, verheugt zich op het aankomende seizoen: “Het nieuwe seizoen staat in het teken van de vernieuwing. We verwelkomen niet alleen Geberit maar ook Eleven Sports als mediapartner van de nieuwe competitie. Dries Koekelkoren, onze voormalige beachvolley atleet en dé ultieme ambassadeur van de sport in België, is tevreden met de nieuwe partners die hij beschouwt als relevante hefbomen voor de sport. Beide partnerships staan in het teken van co-creatie en versnellen de ontwikkeling van een sport die gedreven wordt door gendergelijkheid en fair play. Ik wil beide partijen oprecht danken voor hun engagement.”


Ook mediapartner Eleven Sports maakt zich op voor het nieuwe seizoen. “Een rijk en gevarieerd aanbod voor een zo breed mogelijk publiek, dat is waar Eleven voor staat”, zegt Jan Mosselmans, Head of Content en Productie bij Eleven Sports. “Toen David Steegen, Hoofd Communicatie van TopVolleyBelgium, ons benaderde om samen het beachvolley te promoten, hebben we niet lang geaarzeld. Beachvolley is hip, fun, spectaculair en heeft nu ook een hoog urban-gehalte gekregen. Bovendien staat het ook voor waarden zoals inclusie en diversiteit die wij absoluut delen. Onze samenwerking staat volledig in het teken van de co-creatie en storytelling. Daar biedt Eleven Sports graag een platform voor.”


De sport wordt vanaf dit seizoen actief ondersteund door Geberit en dat minstens voor de volgende twee jaar. Het partnerschap is er niet zomaar gekomen, vertelt José Wyns, Algemeen Directeur Geberit. “Wij delen met TopVolleyBelgium zeer gelijkaardige waarden zoals duurzaamheid, betrouwbaarheid en bescheidenheid. Bovendien wenst Geberit actief bij te dragen tot het programma ter promotie van beachvolleybal in de scholen, daar het ons toelaat ons initiatief ten voordele van meer hygiëne in de sanitaire voorzieningen van de Belgische scholen kracht bij te zetten” aldus José Wyns.


Data en locaties van de Geberit Beach Tour:
07/05 & 08/05 – Haacht
14/05 & 15/05 – Hechtel-Eksel
21/05 & 22/05 – Antwerpen
28/05 & 29/05 – Kortrijk
05/06 & 06/06 – Gent
11/06 & 12/06 – Ieper
02/07 & 03/07 – Lommel
09/07 & 10/07 – Waregem
16/07 & 17/07 – Leuven
30/07 & 31/07 – Kinrooi
12/08, 13/08 & 14/08 – Masters Brussels (de locatie wordt de komende dagen bekend gemaakt)
 


Top