De Belgische Volleybal sport zou nergens staan zonder structurele en langdurige partners.

24/11/2023

Zo is “Trainersmateriaal.be” al jarenlang één van de steunpilaren van de Belgische Volleybalsport.

Als trouwe partner ondersteunen ze alle onderdelen van de volleybalsport: de jeugdopleiding, de referees, de coaches, het professioneel volleybal, het recreatief volleybal, de nationale ploegen, het beachvolleybal en de hele breedtesport en topsport.

Het aangereikte materiaal is van uitstekende kwaliteit en wordt erg geapprecieerd door alle actoren; de speelsters, de refs en onze jeugd, en de clubs. We hopen nog lang met trainersmateriaal.be te mogen samenwerken want dit is echt een win/win voor alle partijen” aldus Bert Van Buggenhout, Head of Marketing & Sales.

"Vanaf de eerste bespreking over een mogelijke samenwerking tussen Trainersmateriaal.be en Volley Vlaanderen, hadden wij een goed gevoel. De toekomstvisie van de federatie sluit nauw aan bij onze waarden als bedrijf, waardoor we met volle overtuiging de samenwerking aan zijn gegaan. Wij hebben in Volley Vlaanderen vanaf de start een betrouwbare en meedenkende partner gevonden. Langs onze kant hebben wij ons ook altijd opgesteld als een solide partner die samen met de federatie wilde groeien en een zo breed mogelijk publiek wilde laten genieten van onze sport. Omwille van onze eigen achtergrond, met vooral mijn man Tim die nu al zo'n 25 jaar lang in het volleybal actief is en dat nog steeds elke dag met veel passie doet, hebben we dan ook geen moment getwijfeld om het avontuur met Volley Vlaanderen aan te gaan en we hopen dit nog vele jaren op dezelfde manier te kunnen verder zetten. Wij ondersteunen intussen al heel wat clubs op allerhande vlakken en zijn dan ook trots dat we zoveel club tot onze tevreden klanten kunnen rekenen. Als je dan weet dat ook de federatie nog steeds met plezier met ons samenwerkt, geeft dat altijd net dat beetje extra fierheid. Wij kijken nu alvast uit naar ons 10-jarig samenwerkingsjubileum." aldus Trainersmateriaal.be .

Om de samenwerking de nodige luister bij te zetten stelt Trainersmateriaal een korting van 5% voor op alle materialen behalve ballen, en dit tot eind december. Je kan deze extra jubileum korting ontvangen door de product code ‘VV5TR’ in te geven bij je bestelling.

De snelle bestellers ontvangen van Stefanie en Tim ook nog een volleybal gadget.

Bestel nu bij trainersmateriaal.be

Top