Teach2Volley

Teach2Volley is dé nieuwe houvast voor schoolvolleybal. Een lessenpakket met in totaal 45 lessen vol dynamische oefeningen, uitdaging en succesbeleving zullen de LO lessen volleybal nieuw leven inblazen. Speciaal voor leerkrachten LO in het basisonderwijs en het secundair onderwijs werd er op basis van de bestaande leerlijnen een dynamische en attractieve twist gegeven aan de aan te leren technieken en gekende spelvormen. Aangevuld met techniekfiches en -video’s en de verschillende differentiatiemogelijkheden is Teach2Volley de ideale en complete volleybalondersteuning voor elke leerkracht LO.

Graag stellen we alle leerkrachten LO het volledige pakket, inclusief alle ondersteuningsvormen GRATIS online ter beschikking. Bovendien wordt er hieronder een feedbackformulier ter beschikking gesteld zodat wij dit lessenpakket kunnen optimaliseren in functie van jullie noden.

Vraag gratis het Teach2Volley-pakket aan!

Klik op de button om toegang te krijgen tot de Teach2Volley oefenbibliotheek met zeker 45 uitgewerkte lessen en alle ondersteunende lesmiddelen zoals taakkaarten, techniekfiches, periodeplannen en nog heel wat meer! 

Met jouw persoonlijke login kan je al deze up to date informatie op elk moment raadplegen. 

Nog geen login? Dan kan je deze gratis aanmaken! 

BELANGRIJK: lees zeker eerst de algemene toelichting voor het basisonderwijs en/of het secundair onderwijs. Deze toelichting geeft de werkwijze en visie mee maar bevat ook heel wat tips & tricks naar lesopbouw, gebruik van de aangereikte tools en het materiaal dat gebruikt kan worden tijdens deze lessen.

Laat ons weten wat je ervan vindt!

Via onderstaand formulier kan je feedback geven op het lessenpakket en zijn toebehoren.


Met deze feedback zullen wij dan aan de slag gaan om updates te voorzien, zodat dit pakket volledig aangepast wordt aan jullie noden!

Teach2Volley bijscholingen

Een blik achter de schermen van de eerste Teach2Volley bijscholing in Gent kan je in de video hieronder bekijken. Ook geïnteresseerd in een Teach2Volley bijscholing? Neem snel contact op met onze clubcoaches via clubcoach@volleyvlaanderen.be of 022571605. We bieden verschillende mogelijkheden aan maar werken ook op maat een bijscholing voor jouw organisatie uit. Enkele voorbeelden:

  • T2V algemeen
  • T2V in het basisonderwijs (theorie- en/of praktijksessie)
  • T2V in het secundair onderwijs (theorie- en/of praktijksessie)
  • Aan de slag met de T2V ondersteuningsmiddelen
  • T2V basistechnieken en aandachtspunten


Top