Elke week het beste van de GEBERIT BEACH TOUR 2022 op ELEVEN SPORTS

24/05/2022

Dit weekend wordt het 3de toernooi van de GEBERIT BEACH TOUR in Kortrijk afgewerkt.

Na negen toernooien zal de finale in hartje Brussel gespeeld worden midden augustus.

De GEBERIT BEACH TOUR wordt exclusief opgevolgd door mediapartner Eleven Sports.

Op maandag 30 mei om 20u zal het eerste highlight programma op Eleven Sports uitgezonden worden door de verschillende digitale platformen van de sportzender.
“Met deze samenwerking zet de Beach Volley sport in België een grote stap vooruit. Beach Volley wordt steeds populairder in België. Eleven Sports is mee op de kar gesprongen om een jong en stedelijk publiek te bereiken. Wie de finales in Kortrijk niet wil missen kan terecht op de livestream op het YouTube kanaal van Volley Vlaanderen. Iedereen is vanzelfsprekend welkom ter plaatse op de Grote Markt van 9u tot het einde van de finales. De toegang is gratis” Aldus Dries Koekelkoren.

De samenvattingen van de finale wedstrijden zullen, vanaf maandag 30 mei, een dag na elk toernooi uitgezonden worden door Eleven Sports.

De finales in Brussel worden dan weer live uitgezonden door mediapartner Eleven Sports.

Jan Mosselmans, Head of content & Productie van Eleven Sports is opgetogen met het akkoord “We hebben bewust gekozen voor Beach Volley omdat het een spectaculaire sport is die steeds meer jongeren aantrekt en die volledig past bij het DNA van de zender: jong, dynamisch en spectaculair. Vanaf volgende week bieden we na elke speeldag van de Geberit Beach Tour een highlight magazine van een klein uur aan met daarind de weg naar de finale mannen en vrouwen en een ruime samenvatting van beide finales. Ook onze social media kanalen zullen de nodige aandacht schenken aan de Geberit Beach Tour”


Volg de #roadtobrussels ook op onze social media kanalen via de Facebook- en Instagrampagina van TopVolleyBelgium en de social media kanalen van Eleven Sports.

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/TopVolleyBelgium

Volg ons op Instagram: @topvolleybelgiuim

Volg Eleven Sports op Facebook: facebook.com

Volg Eleven Sports op Instagram: https://www.instagram.com/elevensportsbe/


Mis niets alle nieuws over de Volleysport in België en schrijf u in op onze nieuwsbrief, schrijf hier in: http://eepurl.com/h2vU_j.

Top