G-Volley

G-Volleywerking binnen Volley Vlaanderen

Volley Vlaanderen vindt het belangrijk dat er wordt ingezet op ‘sport voor iedereen’. Ons streefdoel is dat mensen met een beperking zoveel mogelijk geïntegreerd in bestaande of nieuwe volleybalclubs kunnen sporten.

Veel mensen zijn echter nog niet vertrouwd met een G-werking en dit roept natuurlijk enkele vragen op zoals: wat is G-sport, is er al een G-Volley aanbod? Ook als G-sporter zijn er vaak zaken waar je rekening mee moet houden als je wil volleyballen. Onder de rubriek 'ik ben sporter' kan je meer info vinden over doelgroepen, clubs, aangepast materiaal. Ook als je op zoek bent naar een club ben je hier op het juiste adres. 

Ben je al een G-Club, of wil je een G-werking integreren, kan je bij Volley Vlaanderen terecht voor info en steun. Voor de trainers is er een rubriek met oefenstof en nieuws over het bijscholingsaanbod. We bieden ook G-events en competities aan en er is de mogelijkheid om je eigen event of toernooi te registreren.

Tot slot is er ook nog SmashtGMee?!, het G-Volley ondersteuningsproject van Volley Vlaanderen. Met dit project gaan clubs naar verschillende G-instanties in de buurt en bieden daar een aantal initiaties aan. Dit project is tweedelig: Het biedt bestaande G-volley clubs de kans om hun werking uit te breiden en het biedt clubs die graag een (kleine) G-werking willen doen, de kans om laagdrempelig in te stappen in het G-volley verhaal.

Mail onze G-Volley verantwoordelijke

Info G-volley

Aanbod G-volley

Wil je meer te weten komen over G-sport en het aanbod van Volley Vlaanderen? Wil je weten wie onze partners zijn? Wil je de missie en visie van Volley Vlaanderen hieromtrent lezen? Ben je op zoek naar interessante brochures? Klik dan op meer info.

Meer info

Ik ben G-sporter

Wil je als sporter meer info over de doelgroepen van Volley Vlaanderen? Of wil je lid worden van een G-volley-club? Heb je vragen over classificatie? Klik dan op meer info!

Meer info

Voor clubs

Wil je een G-Werking opstarten of je huidige werking verder uitbouwen? Ben je op zoek naar meer info over het aansluiten van G-Leden? Heb je nood aan aangepast materiaal of wil je meer weten over het Play Unified Label? Alle info voor clubs vind je hier.

Meer info

Voor trainers

Ben je op zoek naar opleidingen of oefenstof voor G-volley? Of wil je aangepast materiaal aanschaffen? Klik dan op meer info!

Meer info

G-events en competitie

Wil je meer info over de verschillende events en toernooien die georganiseerd worden voor G-sporters door Volley Vlaanderen? Wil je zelf een toernooi organiseren? Klik dan op meer info.

Meer info

SmashtGMee?!-project

Hier vind je alle info over SmashtGMee?! Het project dat zorgt voor een kennismaking met G-sport, of een verbreding van je G-aanbod binnen de club.

Meer info

Ik zoek een G-club

Hier vind je alle info indien je op zoek bent naar een G-club.

Meer info

Soorten G-volley en activiteiten

Zitvolleybal

Alle info over zitvolleybal vind je onder 'meer info'.

Meer info

G-Smashvolley

Alle info over G-smashvolley vind je hier.

Meer info

Activiteitenkalender

Wil je weten wat de eerste komende G-events zijn? klik dan op meer info.

Meer info
Top