De Red Dragons 2.0 staan in de steigers!

20/05/2022

Op 25 mei speelt de nationale mannenvolleybalploeg haar eerste interland onder leiding van de Italiaan Emanuele Zanini.

Onze nieuwe bondscoach bekent onmiddellijk kleur door de selectie grondig te verjongen. Zo worden, o.m., de top talenten Seppe Rotty, Mathijs Desmet en Ferre Reggers opgeroepen voor de drie interlands die volgende week plaats vinden in Aalst en Kortrijk

Speler & Rookie van het jaar Seppe Rotty kijkt alvast uit naar de nakende internationale wedstrijden: “Er waait een nieuwe wind bij de Red Dragons. Onze nieuwe coach, Emanuele Zanini, straalt veel vertrouwen uit en zijn ervaring zal ons veel bijbrengen. We zullen er alles aan doen om ons te plaatsen voor de Final 4.”

De nieuwe Red Dragons kunnen de steun van alle Volley liefhebbers gebruiken . U kan tickets reserveren via:  www.volleyvlaanderen.be/egl2022


Het eerste luik van deze tweeledige internationale campagne is de European Golden League waarin België samen met Estland, Letland en Tsjechië geloot werd. De groepsfase bestaat uit een heen- en terugwedstrijd per tegenstander. De winnaar van de poule plaatst zich voor de Final Four.


Selectie België - Letland: Van Elsen, Desmet, Van Hoyweghen, Rotty, Thys, Peeters, Van de Velde, Kindt, McCluskey, Reggers, Dufraing, Perin, Gifford, Dermaux.
Speelschema:
• 25/5: België – Letland, Sportcentrum Schotte in Aalst – 20.30u
• 28/5: Tsjechië – België
• 1/6: Estland – België
• 5/6: België – Estland, Lange Munte Kortrijk – 19.00u
• 8/6: België – Tsjechië, Lange Munte Kortrijk – 20.30u

• 11/6: Letland – België

Indien u zich wil abonneren op onze nieuwsbrief aarzel niet: hier inschrijven!

Top